Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. De sportfysiotherapeut richt zich op preventie, voorlichting en behandeling van sportblessures. Onze sportfysiotherapeut weet wat er in het lichaam gebeurt tijdens het sporten en hoe u geblesseerd raakt, en begrijpt ook waarom sport belangrijk voor u is.

Na een blessure wilt u zo snel mogelijk weer aan de slag. Desnoods met een alternatief trainingsschema, maar u wil blijven sporten als dat kan en uw conditie behouden. Met de sportfysiotherapeut traint u sportspecifiek en functioneel, zodat u kunt herstellen tot uw oorspronkelijke sportniveau. Zo nodig overlegt hij mij uw trainer of coach, en kan hij een aangepast trainingsschema opstellen.

Sportfysiotherapie maakt voornamelijk gebruik van oefentherapie. Door middel van gerichte oefeningen en training zorgt de sportfysiotherapeut ervoor om uw blessure te doen verdwijnen. Ook kunt u bij de sportfysiotherapeut terecht als u wilt beginnen met sporten en daarbij graag professionele begeleiding wilt hebben.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Sportfysiotherapie? Bericht ons en onze specialist neemt z.s.m. contact met u op.

GRATIS sportspreekuur

Op dit spreekuur kunt u langskomen voor vragen over uw sportblessure. U krijgt een korte screening en een verantwoord blessure- en sportadvies.

Aanmelden kan via 033 – 49 45 155.

Iedere woensdag van 17 tot 18 uur in onze praktijk aan De Hank 4 te Leusden.

9,3

166 beoordelingen

1882

patiënten geholpen

10

fysiotherapeuten