Verzekerde zorg

Met alle grote zorgverzekeraars hebben wij contracten afgesloten waarin afspraken zijn gemaakt over de prijs en de kwaliteit van onze zorg. Voor alle verzekerden gelden de in het contract bepaalde tarieven. Deze zijn te vinden in de polisvoorwaarden van uw aanvullende verzekering.

Zorgverzekeraars

Met alle zorgverzekeraars hebben wij een contract afgesloten. De vergoeding van uw fysiotherapiebehandeling hangt af van de aanvullende verzekering die u heeft afgesloten bij uw zorgverzekeraar. Datzelfde geldt voor het aantal behandelingen dat voor vergoeding in aanmerking komt.

Vergelijk uw zorgverzekering en bespaar op uw premie

Uw zorgverzekering kan u veel geld besparen ten opzichte van uw huidige premie. Belangrijk is dat uw zorgverzekering voldoet aan de eisen die u op dit moment stelt. Afgestemd op uw huidige levensstijl. Zonder verouderde producten waar u niets aan heeft. Door kritisch te kijken en uw polis af te stemmen op uw levensstijl, kunt u op uw premie besparen.

Zo kunt u vergelijken
Op zorgverzekeringswijzer.nl kunt u zien welke zorgverzekering de hoogste vergoeding geeft. Ook kunt u zorgverzekeringen vergelijken. Deze site heeft geen afspraken met zorgverzekeraars, en maakt geen onderdeel uit van een verzekeringsmaatschappij. Op deze manier kunt het beste uw zorgverzekering vergelijken.

Let op: Fysiotherapie-Leusden.nl is niet verantwoordelijk voor de pagina’s van externe organisaties waarnaar verwezen wordt.

Niet nagekomen afspraak

Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van te voren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Buiten werktijden kunt u hiervoor eventueel ook inspreken op ons antwoordapparaat.

Zegt u de afspraak af binnen de 24-uur termijn dan brengen wij het volledige tarief in rekening. Niet nagekomen afspraken kunnen wij namelijk niet declareren bij onze zorgverzekeraars.

Goed om te weten

  • De praktijk heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars.
  • De declaratie van uw behandeling gaat rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar.
  • Onze medewerkers staan in het kwaliteitsregister van het KNGF en zijn BIG geregistreerd.
  • Op al onze gegevens is het privacyreglement van toepassing.