Verzekerde zorg

Met alle zorgverzekeraars hebben wij contracten afgesloten waarin afspraken zijn gemaakt over de prijs en de kwaliteit van onze zorg. Voor alle verzekerden gelden de in het contract bepaalde tarieven. Deze zijn te vinden in de polisvoorwaarden van jouw aanvullende verzekering.

Zorgverzekeraars

Met alle zorgverzekeraars hebben wij een contract afgesloten. De vergoeding van jouw fysiotherapiebehandeling en het aantal behandelingen hangt af van de aanvullende verzekering die je hebt afgesloten bij jouw zorgverzekeraar.

Vergelijk jouw zorgverzekering en bespaar op jouw premie

Jouw zorgverzekering kan je veel geld besparen ten opzichte van jouw huidige premie. Belangrijk is dat jouw zorgverzekering voldoet aan de eisen die je op dit moment stelt. Afgestemd op jouw huidige levensstijl, zonder verouderde producten waar je niets aan hebt. Door kritisch te kijken en jouw polis af te stemmen op jouw levensstijl, kan je op jouw premie besparen.

Zo kan je vergelijken
Op zorgverzekeringswijzer.nl kan je zien welke zorgverzekering de hoogste vergoeding geeft. Ook kan je zorgverzekeringen vergelijken. Deze site heeft geen afspraken met zorgverzekeraars, en maakt geen onderdeel uit van een verzekeringsmaatschappij. Op deze manier kan je het beste jouw zorgverzekering vergelijken.

Let op: Fysiotherapie-Leusden.nl is niet verantwoordelijk voor de pagina’s van externe organisaties waarnaar verwezen wordt.

Niet nagekomen afspraak

Indien je bij verhindering tenminste 24 uur van te voren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Buiten werktijden kan je hiervoor eventueel ook inspreken op ons antwoordapparaat.

Zeg je de afspraak af binnen de 24-uur termijn dan brengen wij het volledige tarief in rekening. Niet nagekomen afspraken kunnen wij namelijk niet declareren bij onze zorgverzekeraars.

Goed om te weten

  • De praktijk heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars.
  • De declaratie van jouw behandeling gaat rechtstreeks naar jouw zorgverzekeraar.
  • Onze medewerkers staan in het kwaliteitshuis geregistreerd en zijn ook BIG en Keurmerk geregistreerd.
  • Op al onze gegevens is het privacyreglement van toepassing.